По данни на украинските военни и украинските информационни издания, по време

...
По данни на украинските военни и украинските информационни издания, по време
Коментари Харесай

Украинските сили с притеснени - руските ракети променят траекторията си и заобикалят ПВО

По данни на украинските военни и украинските осведомителни издания, по време на удари по украински военни и енергийни инфраструктурни обекти руските крилати ракети са имали рязко изменяща се траектория, оповестяват международните издания.

Всъщност ракетите са съумели да заобиколят зоните за позициониране на украинската противовъздушна защита, които евентуално са били засечени часове преди удара от безпилотни летателни апарати.

По време на последните удари по украинската територия успеваемостта на украинските средства за противовъздушна защита е много ниска. Редица украински военни източници също оповестяват, че съветските крилати ракети просто са заобиколили зоните за разполагане на противовъздушна защита, което прави прехващането им невероятно.

Известно е, че по време на последните удари по украинската територия са употребявани ракети Х-101 и Х-55Х-555. Засега обаче не е известно дали тези ракети са способни да трансформират траекторията си въз основа на авансово заложени координати или на координати, които се трансформират по време на полета.

Въпреки това този факт демонстрира, че доставката на западни системи за противовъздушна защита за Украйна може да не основава спънки за осъществяване на набези от страна на Русия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР